AZ komt op Tweede Kerstdag met livestream van groeiend gras

24 december 2021, 11:40

AZ heeft op ludieke wijze ingespeeld op de ideeën van televisiezenders om het dit jaar tijdens de feestdagen compleet anders te doen. De Alkmaarse club heeft een livestream opgezet, waardoor mensen op Tweede Kerstdag urenlang kunnen genieten van groeiend gras in het Alkmaarse AFAS Stadion.

SBS 6 zendt op Eerste Kerstdag beelden van een knisperend haardvuur uit, bij 24Kitchen kunnen mensen genieten van een borrelend pannetje ragout. De zenders zien het als boodschap om tijdens deze feestdagen, in pandemietijden, vooral oog voor elkaar te hebben. Het goedbedoelde idee van de zenders zorgde echter voor de nodige hilariteit in het land.

De livestream van AZ op Tweede Kerstdag begint om 14.30 uur en is hier te bekijken. De Alkmaarders zullen in ieder geval met een fijn gevoel aan het kerstdiner zitten: de ploeg van coach Pascal Jansen won álle wedstrijden in december en is in de Eredivisie inmiddels opgeklommen naar plek vijf. Europees is AZ al verzekerd van de achtste finales van de Conference League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen