Zirkzee draagt met wonderschone assist bij aan bekerzege

Zirkzee draagt met wonderschone assist bij aan bekerzege

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

23 december 2021 – Joshua Zirkzee (20) heeft donderdagavond maar weer eens een visitekaartje afgegeven. De jonge Nederlandse spits beschikte in de eerste seizoenshelft sowieso al over alleraardigste cijfers in dienst van Anderlecht en schreef in de Belgische beker nog een zeer fraaie assist bij tegen Kortrijk. Mede daardoor staat Vincent Kompany met zijn elftal in de halve finale.

Na ruim een half uur kwam Zirkzee op een lange pass goed in de bal, nam fraai aan en stuurde met een subtiele voetbeweging ploeggenoot Christian Kouamé in de diepte weg. De Ivoriaanse aanvaller faalde vervolgens niet en zorgde voor het openingsdoelpunt in de wedstrijd, vrij snel gevolgd door de tweede van Sergio Gómez vlak voor de pauze. Daarmee was het duel vrijwel zeker beslist.

Voor zijn mooie assist had Zirkzee tot tweemaal toe zelf een kansje, maar eenmaal kon hij nét niet bij de bal en al na acht minuten vond zijn slappe inzet voormalig Feyenoord-keeper Joris Delle op zijn pad om omgezet te worden tot een treffer. Na ruim een uur voetballen werd de verder enigszins onzichtbare Nederlander wel naar de kant gehaald door Kompany.

Lees ookFraaie cijfers voor Zirkzee: "Maar belangrijkste zijn de punten"

Met een nieuwe assist en halve finale van de Belgische beker zal Zirkzee toch met een goed gevoel 2022 ingaan. In de 23 officiële wedstrijden die hij tot dusver speelde, maakte hij over alle competities tien doelpunten en gaf hij zes assists. Vooral in de laatste weken is de huurling van Bayern München 'on fire', waardoor hij in de tweede seizoenshelft gaat proberen om zijn aantal goals en assists op te krikken. 

Scoort Dessers vanavond minimaal twee keer?
Win bijna 20x je inzet via Jacks.nl.

Wint Feyenoord vanavond via Strafschoppen?
Win bijna 13x je inzet via Jacks.nl.
Wat kost gokken jou. Stop op tijd 18+, hands24x7.nl.

Reacties

gerelateerd