PSV-opstelling bekend, 'Undercover' Von Dyck in selectie

23 december 2021, 18:04

PSV-trainer Roger Schmidt heeft voor de laatste wedstrijd van 2021 geen verrassingen uit zijn hoge hoed getoverd. Voor het duel met Go Ahead Eagles, door de coach eerder de sterkste tegenstander uit de competitie op dat moment genoemd, vormen Carlos Vincius, Cody Gakpo en Yorbe Vertessen de driekoppige voorhoede.

Dat heeft mede te maken met het feit dat de tegen RKC Waalwijk uitgevallen Ritsu Doan en Bruma vanwege blessureleed ontbreken tegen Kowet, waardoor de vervangers van afgelopen weekend ditmaal ook de vervangers zijn in de basiself. Verder heeft de Duitse coach niets gewijzigd aan zijn elftal, dat bij een zege als koploper van de Eredivisie de jaarwisseling ingaat.

Enigszins opmerkelijk is het feit dat Phillip Max nog altijd bankzitter is, terwijl de Duitser al geruime tijd weer fit is bij de Eindhovenaren na zijn coronabesmetting. Het heeft er alle schijn van dat hij voorlopig de concurrentiestrijd verloren heeft met Mauro Júnior. Verder zitten ook onder anderen Jordan Teze, Marco van Ginkel en Maximiliano Romero op de bank.

Wat verder nog opvalt een de selectie van PSV is de aanwezigheid van ene Von Dyck (zie onder), waarmee de social media-afdeling van de Eindhovenaren speelt op een eerder gedeeld filmpje. Daarin is Virgil van Dijk te zien, die door Frank Lammers, aka Ferry Bouman, gevraagd wordt om Undercover (de naam van de desbetreffende serie) te spelen tegen Ajax. Dat kon hij niet doen, maar toch is zijn naam te zien op het wedstrijdformulier. Een opmerkelijke stunt van de Eindhovenaren. 

Opstelling PSV: Drommel; Mwene, Ramalho, Boscagli, Mauro JR; Sangaré, Gutiérrez, Götze; Gakpo, Vertessen, Vinícius.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen