De redactie van FCUpdate.nl wenst u een gelukkig nieuwjaar!

1 januari 2021, 00:00   Bijgewerkt: 31 december 2021, 15:47

Alle medewerkers van FCUpdate.nl wensen u een gelukkig, gezond én vooral sportief nieuwjaar. Het belooft een mooi voetbaljaar te worden, met het WK voetbal in Qatar als prachtig toetje. Het Nederlands elftal is er voor het eerst sinds 2014 weer eens bij. Gaat Louis van Gaal opnieuw voor goud? 

In 2022 is het ook de vraag hoe ver de Nederlandse clubs gaan komen in de verschillende Europese competities. Met nog vijf (!) ploegen in Europa ligt een coëfficiëntfeestje voor de hand, zeker omdat alle clubs een loting met perspectief lijken te hebben. En wordt de eerste winnaar van de Conference League ooit misschien wel een Nederlandse club? 

Naast het WK en de afwikkeling van de Europese competities staat er voor de vrouwenploeg van Mark Parsons ook nog een EK op de rol het komende jaar. Hoe presteert het Nederlands elftal voor het eerst zonder Sarina Wiegman op dit eindtoernooi? Verder kunnen we vanaf begin januari meteen volle bak genieten van onze eigen mooie Eredivisie, met op 23 januari bijvoorbeeld al de clash tussen PSV en Ajax. 

Ook in het nieuwe jaar houden wij, FCUpdate.nl, u uiteraard weer van alles op de hoogte en zit er ook voor onze website van allerlei mooie nieuwe dingen in de pijplijn. En hopelijk zijn er veel mooie sportieve successen: daar bent u toch ook weer bij? Tot slot wensen we al onze lezers heel veel goeds na de jaarwisseling en hopen we dat iedereen in goede gezondheid blijft in 2022! 

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen