Linssen blij met 'favoriete tegenstander': "Dat is lekker"

23 december 2021, 08:07

Bryan Linssen die scoort tegen sc Heerenveen. Het is bijna gratis geld als je er op inzet bij een goksite. De aanvaller maakte al veertien doelpunten tegen de Friezen. Tegen geen enkele ploeg scoorde hij zo vaak. De spits was na het duel met zijn 'favoriete tegenstander' dan ook dik tevreden.

"Ik heb vaak tegen deze club gescoord. Nu gaf ik een assist en scoorde ik. Dat is natuurlijk lekker. Ik ben blij dat ik vaak bij goals van anderen betrokken ben en ik ben heel tevreden met mijn elf doelpunten. Als spits van Feyenoord moet je bovenin de topscorerslijst staan", vertelt de aanvaller op de persconferentie, na het duel dat met 0-3 gewonnen werd door de Rotterdammers.

Linssen genoot van de wedstrijd. Hij merkte dat de ploeg, vooral in de tweede helft, heer en meester was tegen de Friezen. De ploeg van Johnny Jansen kon niet onder de druk uitspelen. "Wij spelen met hoge pressing. Als je ziet dat het resultaat oplevert en we de bal snel veroveren, dan geeft het energie en blijf je gaan", aldus de doelpuntenmaker, die nog niet helemaal tevreden was. Hij vond dat zijn ploeg meer doelpunten had moeten maken.

"We kregen kansen die er gewoon in hadden gemoeten. Dat is jammer, het rendement moet nog verder omhoog. Gelukkig schoten we de ballen op belangrijke momenten wel binnen. Drie doelpunten in een moeilijke uitwedstrijd, dan mag je niet ontevreden zijn", aldus de aanvaller, die voorafgaand aan het duel een bepaalde druk voelde. De ploeg speelde gelijk tegen FC Groningen (1-1), verloor van FC Twente in de beker (2-1) en moest ook in de Klassieker het onderspit delven (0-2). "Als we hadden verloren, moesten we naar beneden kijken. Dan zou Vitesse weer in de buurt komen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen