Atlético zet titelprolongatie in ijskast na nieuwe zeperd

22 december 2021, 20:57

Atlético Madrid heeft woensdagavond voor de vierde keer op rij verloren in La Liga. De manschappen van trainer Diego Simeone ging op bezoek bij middenmoter Granada met 2-1 onderuit. Het verschil met koploper Real Madrid kan vanavond oplopen tot zeventien punten.

De aanwezige toeschouwers in het Estadio Nuevo Los Cármenes hadden hun plekje pas net gevonden of de 0-1 stond al op het scorebord. Na twee minuten spelen voerde João Félix namelijk een kunststukje op. De 22-jarige aanvaller zette meedere tegenstanders in de wind en schoof de bal tegendraads achter Granada-doelman Luís Maximiano.

Niet veel later konden ook de fans van de gastheer juichen. Aan de overkant zorgde Darwin Machis namelijk met een fraaie knal voor de 1-1. Daarmee was de koek voor de eerste helft nog niet op. Vlak voor de thee leek João Félix met het hoofd voor de 1-2 te zorgen. Die treffer werd echter afgekeurd omdat de Portugees een overtreding had gemaakt.

Hoofdrolspeler João Félix raakte na de rust ook nog eens de paal en Atlético kreeg het deksel vervolgens hard op de neus. De 39-jarige Jorge Molina ontsnapte aan buitenspel en gleed Granada van dichtbij op voorsprong. In de slotfase werd er niet meer gescoord in het Zuiden van Spanje en dus nemen de kopzorgen van Simeone ongetwijfeld toe.