Trauner praat niet over landstitel: "Domste wat ik nu kan doen"

22 december 2021, 16:58

Gernot Trauner is sinds zijn entree bij Feyenoord een vaste waarde geworden bij de Rotterdammers. De centrumverdediger is een belangrijke schakel in de ploeg van trainer Arne Slot. Toch is de ervaren Oostenrijker niet bezig met een eventueel kampioenschap.

"Het domste wat ik nu kan doen, is stoere uitspraken doen over titels en prijzen", aldus Trauner in gesprek met Voetbal International. "Misschien heel saai, maar het is voor een elftal wel de beste manier om tot succes te komen. We moeten ons niet laten afleiden en onze benen laten spreken: doorgaan met waarmee we bezig zijn, de technische en tactische afspraken nakomen."

De afgelopen weken draaide Feyenoord echter minder goed en werden er punten verspeeld. "We moeten iedere wedstrijd op zichzelf nemen en daarna pas denken aan de volgende. Zo deden we dat bij LASK ook en aan het einde van het seizoen kregen we onze beloning. Concentratie en discipline, maar we hebben bewezen dat juist dát de kwaliteiten van dit Feyenoord zijn."

Toch doet Trauner, die momenteel geblesseerd is, met Feyenoord nog mee op twee podia. "Het zegt wel iets dat we in december bovenin meedraaien en ons hebben geplaatst voor de achtste finale van de Conference League. Had niemand daarmee rekening gehouden? Wij misschien zelf ook niet. Als de resultaten goed zijn, bevorderen ze ook de sfeer. Er staat een goed, leuk team."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen