Guardiola straft Manchester City-duo na onhandige avond uit

Guardiola straft Manchester City-duo na onhandige avond uit

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

21 december 2021 – Phil Foden en Jack Grealish hebben een slechte beurt gemaakt bij Pep Guardiola. De twee sterren bleven afgelopen zondag tegen Newcastle United (4-0) negentig minuten op de bank bij Manchester City en dat riep vragen op bij de Engelse pers. Volgens de oefenmeester was hun gedrag buiten het veld ongepast: ze zouden namelijk een avond uit geweest zijn.

Dat meldt The Times althans. Na de 7-0 overwinning op Leeds United werden de twee voetballers door Engelse fotografen vastgelegd in het nachtleven. Zeker met de explosie aan coronabesmettingen in Engeland geen handige actie van de voetballers. Volgens het medium was Guardiola niet zozeer ontevreden dát ze de zege vierden, maar wel over de manier waarop.

Ook gezien het drukke speelschema van The Citizens was de Catalaanse coach boos op het duo, dat niet in de juiste conditie verscheen aan de hersteltraining na de wedstrijd tegen Leeds United. De strikte richtlijnen van de club zijn tijdens deze hectische feestdagen nog strenger dan gebruikelijk, omdat de feestdagen altijd drukke periodes zijn voor Engelse clubs.

Lees ookInteressante odds: "Spelers moeten vechten als Max en Lewis"

En ondanks de enorme hoeveelheid coronabesmettingen wordt er gewoon doorgevoetbald tijdens de feestdagen in de Premier League. Na de zege op Newcastle United noemde Guardiola de actie van de twee 'ongepast' en dat was volgens hem de reden dat ze niet speelden. Aangezien het duo wel bij de wedstrijdselectie zat, is de kans groot dat de straf enigszins beperkt blijft voor de Engelse voetballers.

Reacties

gerelateerd