Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

'Miljoenen voor FC Groningen: Shevchenko wil Strand Larsen'

'Miljoenen voor FC Groningen: Shevchenko wil Strand Larsen'

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

20 december 2021 – FC Groningen kan een klapper maken op de transfermarkt: Genoa wil namelijk serieuze zaken doen. Jörgen Strand Larsen zou op de radar staan van voormalig topspits Andriy Shevchenko en Johannes Spors, de technisch directeur die Vitesse onlangs inruilde voor de Italiaanse club.

Dat meldt La Gazzetta dello Sport. Volgens de roze sportkrant wil de nieuwe beleidsbepaler ver gaan voor de spits, die dit seizoen niet onomstreden is bij FC Groningen. De Italiaanse club zou circa vijf miljoen euro willen overmaken aan technisch directeur Mark-Jan Fledderus. Het contract van de spits loopt nog door tot medio 2024, waardoor de Trots van het Noorden hem niet per se hoeft te verkopen. Daardoor kan de club hoog in de boom gaan zitten qua transfersom.

Strand Larsen kende een moeilijke fase in de eerste seizoenshelft, maar is de laatste weken helemaal los. Zijn laatste zes Eredivisie-wedstrijden leverden maar liefst vijf doelpunten op. Daardoor zien Spors en Shevchenko in de aanvaller een perfecte versterking. Genoa staat momenteel achttiende in de Serie A en kan wel wat doelpunten gebruiken om de weg naar boven te vinden. Met een nieuwe Amerikaanse investeerder is er namelijk geen gebrek aan ambities in de havenstad.

Voor FC Groningen de spits voor één miljoen euro oppikte bij Sarpsborg, werd hij al een seizoen verhuurd aan een Italiaanse club. In 2017 werd hij door AC Milan gehuurd, waar hij zich mocht laten zien in de Onder-19. In dertig wedstrijden wist hij daar vijf keer te scoren. De Milanezen waren daardoor niet helemaal overtuigd en legden hem niet definitief vast. Nu kan hij alsnog de stap maken naar Italië.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd