'Ziyech plan B bij Barça in zoektocht naar aanvallende impuls'

20 december 2021, 15:23

Hakim Ziyech staat niet bovenaan de verlanglijst van FC Barcelona. De Marokkaanse technicus is weliswaar een van de targets voor komende winterstop, maar komt pas serieus in beeld als het eerste doelwit niet haalbaar lijkt. Voorlopig is er nog geen sprake van een akkoord.

FC Barcelona heeft in eerste instantie namelijk de pijlen gericht op Ferran Torres, zo weet Fabrizio Romano. De aanvaller is niet onomstreden bij Manchester City en zou daarom een overstap naar zijn geboorteland zien zitten. Torres heeft echter een flink prijskaartje om zijn nek. De onlangs van Valencia overgenomen aanvaller ligt nog tot 2025 vast in Manchester.

Daarom is City in staat om de hoofdprijs te vragen voor de 21-jarige aanvaller. De koploper van de Premier League hanteert een vraagprijs van zestig miljoen euro voor de buitenspeler. FC Barcelona is niet bereid verder te gaan dan vijftig miljoen euro. Daarom zou Ziyech in beeld kunnen komen. Hij is nog geen vaste waarde bij Chelsea, waar hij vastligt tot medio 2025.

FC Barcelona kan een aanvallende impuls maar wat goed gebruiken. De Spaanse grootmacht heeft dit seizoen eigenlijk alleen in Memphis Depay continu de beschikking over een aanvaller die heeft aangetoond in de top mee te kunnen. Spelers als Ousmane Dembélé en Ansu Fati kwakkelen met blessures, terwijl Luuk de Jong niet goed presteert.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen