Van Bronckhorst reageert op uitspraken Berghuis over Cor Pot

20 december 2021, 11:04   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Giovanni van Bronckhorst heeft gereageerd op de uitspraken die Ajacied Steven Berghuis heeft gedaan over voormalig Feyenoord-assistent Cor Pot. De trainer van Rangers werkte bij Feyenoord samen met de aanvaller.

Afgelopen zondag na de door Ajax met 0-2 gewonnen Klassieker uitte Berghuis zijn onvrede over hoe hij in zijn laatste jaar in Rotterdam-Zuid werd behandeld. Vooral Pot, die de rechterhand van Dick Advocaat was in de Feyenoord-dug-out, kreeg er flink van langs. Die uitspraken verbazen Van Bronckhorst niet.

"Het is niet voor het eerst dat ik dit zie", zegt hij in de voetbaltalkshow Rondo op Ziggo Sport. "Er is de afgelopen maanden veel gebeurd voor Steven, vooral na zijn overstap naar Ajax. Dat is natuurlijk een pikante overstap geweest, maar wat erna is gebeurd, wil je niet in het voetbal."

Lees ook: Berghuis haalt uit: "Slot legt bloot wie de stoorzenders waren"

Van Bronckhorst heeft het met Berghuis ook over die struggles gehad. "Ik heb regelmatig contact met hem en dan hebben we het over van alles, dus ook daarover. Dat heb ik met meerdere spelers, maar ook met hem. We hebben een mooie tijd gehad bij Feyenoord en hadden een goede band samen, dus dan houd je contact."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen