Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Personele problemen PSV nemen toe richting laatste duel

Personele problemen PSV nemen toe richting laatste duel

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

19 december 2021 – PSV moet het in de laatste wedstrijd van het kalenderjaar stellen zonder twee belangrijke spelers van de laatste weken. Buitenspelers Armindo Bruma en Ritsu Doan, die op bezoek bij RKC Waalwijk aan de aftrap verschenen, zijn niet van de partij als PSV het opneemt tegen Go Ahead Eagles.

Dat bevestigde coach Roger Schmidt zondagavond na de met 1-4 gewonnen wedstrijd tegen RKC. De Eindhovenaren haalden het eindsignaal niet met Bruma en Doan op het veld, omdat het duo zich moest laten wisselen met blessures. PSV kan sowieso geen beroep toen op het duo tegen Go Ahead. Mogelijk keren zij tijdens het Spaanse trainingskamp in januari weer terug.

Lees ook: Schmidt trots op PSV: "Wij verdienen het om bovenaan te staan"

Het wordt tijdens de laatste wedstrijd van 2021 daarom flink puzzelen voor coach Roger Schmidt. Ook aanvallers Eran Zahavi en Noni Madueke zijn namelijk niet inzetbaar. Davy Pröpper, Ryan Thomas en Shurandy Sambo zitten eveneens in de ziekenboeg.

Tegen Go Ahead Eagles lijkt Cody Gakpo sowieso in de voorhoede te staan. Hij vormt zeer waarschijnlijk de aanval met Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen, die met twee goals de hoofdrol speelde in de overtuigende overwinning van PSV op bezoek in Waalwijk.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd