Personele problemen PSV nemen toe richting laatste duel

19 december 2021, 20:59

PSV moet het in de laatste wedstrijd van het kalenderjaar stellen zonder twee belangrijke spelers van de laatste weken. Buitenspelers Armindo Bruma en Ritsu Doan, die op bezoek bij RKC Waalwijk aan de aftrap verschenen, zijn niet van de partij als PSV het opneemt tegen Go Ahead Eagles.

Dat bevestigde coach Roger Schmidt zondagavond na de met 1-4 gewonnen wedstrijd tegen RKC. De Eindhovenaren haalden het eindsignaal niet met Bruma en Doan op het veld, omdat het duo zich moest laten wisselen met blessures. PSV kan sowieso geen beroep toen op het duo tegen Go Ahead. Mogelijk keren zij tijdens het Spaanse trainingskamp in januari weer terug.

Lees ook: Schmidt trots op PSV: "Wij verdienen het om bovenaan te staan"

Het wordt tijdens de laatste wedstrijd van 2021 daarom flink puzzelen voor coach Roger Schmidt. Ook aanvallers Eran Zahavi en Noni Madueke zijn namelijk niet inzetbaar. Davy Pröpper, Ryan Thomas en Shurandy Sambo zitten eveneens in de ziekenboeg.

Tegen Go Ahead Eagles lijkt Cody Gakpo sowieso in de voorhoede te staan. Hij vormt zeer waarschijnlijk de aanval met Carlos Vinícius en Yorbe Vertessen, die met twee goals de hoofdrol speelde in de overtuigende overwinning van PSV op bezoek in Waalwijk.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen