Dubbele hoofdrol Robertson bij gelijkspel in Engelse kraker

19 december 2021, 19:27

Tottenham Hotspur en Liverpool hebben zondagavond allebei een puntje overgehouden aan de onderlinge topper in de Premier League. In Londen eindigde een leuke wedstrijd in een 2-2 gelijkspel. De hoofdrol was zowel in positieve als negatieve zin voor Andrew Robertson.

Wie speciaal voor de Nederlanders was ingeschakeld bij deze kraker kwam bedrogen uit. Virgil van Dijk ontbrak namelijk in de wedstrijdselectie van Liverpool, terwijl Steven Bergwijn op de bank moest beginnen bij Tottenham. Na dertien minuten spelen hadden de supporters in het Tottenham Hotspur Stadium echter al reden tot juichen. Harry Kane maakte op aangeven van Tanguy Ndombele eindelijk weer eens een doelpunt in zijn eigen stadion en zette Tottenham op 1-0.

Daarna was het vooral aan Alisson Becker te danken dat de thuisploeg niet op een grote voorsprong kwam. Hij hield Son Heung-min tot twee keer toe van scoren af en zag dat zijn reddingen aan de overkant van grote waarde bleken. Diogo Jota knikte na een fraaie voorzet van Robertson de gelijkmaker tegen de touwen. Vervolgens ontsnapte Tottenham aan een strafschop tegen nadat Jota in de zestien ondersteboven werd gekegeld door Emerson Royal.

Ook na de thee hield Alisson zijn ploeg meerdere keren op de been en leek Liverpool de wedstrijd naar zich toe te trekken. Robertson knikte van dichtbij de 1-2 achter Hugo Lloris, maar daar was het laatste woord zeker nog niet mee gezegd. De uistekend spelende Alisson zat een keer helemaal mis en Son profiteerde optimaal. Robertson kreeg na zijn assist en doelpunt ook nog een directe rode kaart na een lompe overtreding op Emerson. Dat had geen gevolgen meer voor de uitslag.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen