Einde kalenderjaar Sinisterra en Trauner; Til spreekt van 'harde tik'

19 december 2021, 17:44   Bijgewerkt: 19 december 2021, 17:49

Feyenoord moet het in de laatste wedstrijd van het jaar zeer waarschijnlijk stellen zonder twee vaste waarden. Luis Sinisterra moest zich in de rust van de verloren Klassieker laten wisselen en lijkt niet op tijd fit. Bovendien zit ook voor verdediger Gernot Trauner, die al afwezig was tegen Ajax, het kalenderjaar erop.

Dat liet coach Arne Slot weten na afloop van de Klassieker. Feyenoord treedt dus waarschijnlijk zonder Sinisterra en Trauner aan tegen SC Heerenveen. Daardoor lijkt de uitstekende vervanger Lutsharel Geertruida ook tegen de Friezen aan de aftrap te verschijnen, als vervanger van Trauner. Sinisterra wordt vervangen door Reiss Nelson of Cyriel Dessers. In het laatste geval verhuist Bryan Linssen naar de linkerkant.

Lees ook: Berghuis haalt uit naar Cor Pot

Toch was er voor Feyenoord nog weinig reden om het vizier na afloop direct op Heerenveen te richten. Daarvoor was de teleurstelling te groot. "We stonden vandaag best wel goed, het was een vechtpot", aldus Guus Til tegen ESPN. "Het is vandaag op details beslist. Er was vandaag geen bovenliggende partij, ook al doet de uitslag vermoeden van wel."

Til zag Feyenoord en Ajax dicht bij elkaar liggen. "Teams die heel goed zijn, spelen tegen elkaar vaak wedstrijden met weinig kansen. Tegen minder goede teams krijg je veel meer mogelijkheden. Dit is best wel een grote tik", baalde de middenvelder na afloop. "We hadden namelijk het gevoel dat we vandaag in ieder geval een punt hadden kunnen pakken."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen