'FC Barcelona ziet naast Cavani nog potentieel target bij United'

19 december 2021, 13:07

FC Barcelona is naarstig op zoek naar een nieuwe spits. Niet alleen Edinson Cavani van Manchester United is een serieuze kandidaat, ook Marcus Rashford (24) staat hoog op het wensenlijstje van de Catalaanse grootmacht. Hoewel het talent een stuk duurder zal zijn dan de Uruguayaan, is hij wel interessant.

Dat meldde El Mundo Deportivo zaterdag eerder en wordt nu ook door de Sunday Express naar buiten gebracht. Cavani vervult bij Manchester United momenteel maar een marginale rol, is wat ouder en heeft een aflopend contract. Allerlei redenen waarom FC Barcelona, dat een klein budget tot de beschikking heeft in deze winter, zou kunnen halen als de vervanger van Sergio Agüero.

Maar ook de 24-jarige Rashford staat hoog op het lijstje. Hij heeft namelijk veel meer toekomst dan Cavani en komt momenteel door de enorme concurrentie ook niet echt aan de bak bij de Premier League-club. Dat de spits op meerdere posities in de voorhoede uit de voeten kan, maakt hem extra interessant voor voorzitter Joan Laporta. Een winterstransfer houdt de club dan ook in de gaten, zo wordt geschreven. 

Lees ook'Barcelona kan ervaren vervanger Agüero snel verwelkomen'

Hoeveel Rashford eventueel moet kosten, is niet bekend. Omdat zijn verbintenis in 2023 afloopt, zou een verkoop voor The Red Devils ook interessant kunnen zijn. Al heeft Manchester United nog wel een eenzijdige cluboptie om het contract van Rashford met een jaar te verlengen. Naast United's Cavani en Rashford staat van rivaal Manchester City ook Ferran Torres serieus op het wensenlijstje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen