Juventus herpakt zich na uitglijder, heerlijke goal Cuadrado

18 december 2021, 20:01

Juventus heeft zich zaterdagavond herpakt na de uitglijder tegen Venezia. Op bezoek bij Bologna werd namelijk wel weer 'gewoon' gewonnen. Álvaro Morata was bij beide treffers betrokken, maar de meeste aandacht zal na afloop uitgaan naar de geweldige pegel van Juan Cuadrado, die daarmee de 0-2 eindstand op het scorebord zette. 

Het dit seizoen wisselvallige Juventus leek het weer een beetje op de rit te hebben, maar leverde vorige week toch weer een wanprestatie. Op bezoek bij laagvlieger Venezia FC kwam het niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Op bezoek bij Bologna kon het zich gaan herpakken, al was dat niet direct een heel gemakkelijk opgave. De tegenstander staat op een keurige tiende plek in de Serie A en was enkele weken geleden nog met 1-0 te sterk voor AS Roma. 

Een vroeg doelpunt was uiteraard wenselijk voor Matthijs de Ligt en zijn ploeggenoten en dat is dan ook wat gebeurde. Al na zes minuten was Morata het eindstation van een prima aanval. Van dichtbij schoot de Spanjaard snoeihard binnen. De tweede treffer zou even op zich laten wachten; pas twintig minuten voor tijd werd de eindstand van 0-2 bereikt. Ditmaal was Morata belangrijk met een assist, al gaan alle complimenten voor de treffer uit naar Cuadrado. De Colombiaan speelde zijn man voorbij en vuurde de bal vanuit een moeilijke hoek hard in de verre kruising. 

Met de overwinning klimt Juventus voor even naar plek zes, al komt concurrent Fiorentina morgen (zondag) nog in actie. In ieder geval zal De Oude Dame voorlopig moeten blijven knokken om de onderste Europese plaatsen. De top vier - Inter, AC Milan, Atalanta Napoli - is nog niet in zicht. 

Lees ook: AS Roma legt al na 55 seconden basis voor ruime zege bij Atalanta

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen