Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Ongekende soap in Serie A: club probeert verbanning af te weren

Ongekende soap in Serie A: club probeert verbanning af te weren

Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

17 december 2021 – In de Italiaanse competitie speelt zich al enkele maanden een ongekende soap af, maar daar is nu een nieuwe aflevering van verschenen. Afgelopen seizoen maakte voetbalclub Salernitana een absoluut sprookje mee, door voor het eerst in de clubgeschiedenis te promoveren naar het hoogste niveau. Nu, enkele maanden later, dreigde dat sprookje alweer op te houden.

De club is namelijk in bezit van de eigenaar van Lazio Roma. De Italiaanse voetbalbond heeft echter in de reglementen laten optekenen dat twee clubs met dezelfde eigenaar niet in dezelfde competitie mogen spelen. Salernitana wilde dit oplossen door een nieuwe eigenaar te zoeken, maar die kon het niet vinden. De deadline is door de bond al enkele keren verschoven, maar het geduld lijkt inmiddels op.

De huidige deadline staat nu op 31 december 2021, maar de club heeft voor de zoveelste keer uitstel aangevraagd. De bond heeft daar nog geen toestemming voor gegeven, waardoor de tijd nu serieus begint te dringen. Salernitana lijkt echter toch te mogen hopen op een redding, want er is interesse vanuit Luxemburg. Het investeringsfonds Toto Capital en Francesco Di Silvio wil voorkomen dat de club terug wordt gezet.

Lees ookInternazionale bevestigt einde samenwerking met Eriksen

Het investeringsfonds claimt dat het een officieel bod heeft uitgebracht, met garantstelling van veertig miljoen euro. Opvallend genoeg heeft Salernitana zelf nog niet naar buiten gebracht dat er een officieel bod ligt. Zo is de soap zeker nog niet ten einde, maar lijkt het steeds meer uit te lopen op een happy end. Bij Salernitana staat momenteel onder meer voormalig superster Franck Ribéry onder contract. Claim een freebet van €50,00 bij Jacks.nl Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

CLAIM 5 KEER EEN
FREEBET VAN €10,00! Meld je aan

Reacties

gerelateerd