KKD: Heitinga beloond voor bizarre stijging, Mühren en Dallinga

17 december 2021, 20:14

De tweede periode in de Keuken Kampioen Divisie zit erop en dat betekent dat traditiegetrouw de Bronzen Kampioensschilden weer zijn uitgereikt. Jong Ajax-trainer John Heitinga is uitgeroepen tot beste trainer van de periode, door zijn geweldige reeks die hij neerzette met Jong Ajax. Verder heeft ook Robert Mühren een mooie onderscheiding gekregen: hij werd de beste speler.

Bij het ingaan van de tweede periode stond Jong Ajax op een teleurstellende twaalfde plek. Vanaf dat moment kreeg Heitinga zijn ploeg echter aan de praat en dus verloren ze geen wedstrijd meer. Er werd gewonnen van Jong Utrecht, Telstar, Eindhoven, VVV-Venlo, Roda JC, De Graafschap, en FC Emmen en tegen TOP Oss, FC Volendam en Jong AZ speelde het gelijk. Door die reeks is het maar liefst acht (!) plekken geklommen en staat het nu vierde.

Robert Mühren werd beloond voor zijn geweldige prestaties bij FC Volendam. Alleen de laatste drie wedstrijden was hij al goed voor drie goals en drie assists. De Volendammer heeft er inmiddels achttien gemaakt en zes voorbereid. Toch moest hij op het gebied van goals het onderspit delven tegen fenomeen Thijs Dallinga. Hij werd benoemd tot topscorer van de tweede periode.

Lees ook: Excelsior pakt periode na late uitglijder Jong Ajax

Daarnaast waren er ook nog onderscheidingen voor Nick Olij, die zich de beste keeper van de tweede periode mag noemen en voor Sem Steijn. Steijn werd verkozen tot het beste talent en de prijs werd uitgereikt door zijn vader Maurice Steijn. Vorige week kroonde Excelsior zich al tot winnaar van de tweede periode.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen