Ajax zet vol in op Brobbey: "Kansen nemen toe"

17 december 2021, 19:21

Een halfjaar na de transfervrije overgang van Brian Brobbey van Ajax naar RB Leipzig, lijkt het er sterk op dat hij de omgekeerde weg gaat bewandelen. De sterke spits wordt al maanden in verband gebracht met een terugkeer naar Amsterdam en volgens Ajax-watcher Mike Verweij zet de club alles op alles om hem deze winter weer terug te halen.

In de podcast Kick-off van De Telegraaf legt Verweij uit hoe de vork in de steel zit. "Het gaat in eerste instantie om huren en ik denk met optie tot koop. Er wordt momenteel keihard gewerkt om Brobbey naar Amsterdam te halen en die kansen lijken toe te nemen."

Daarnaast bevestigt Verweij ook de interesse in Steven Bergwijn. "Er zijn ontwikkelingen rondom Bergwijn. Engelse media melden dat Conte niet echt de behoefte heeft om Bergwijn te behouden. Alleen Ajax heeft concurrentie. Een grote Spaanse club wil hem huren en er is ook interesse van Italiaanse clubs. Overmars moet dus flink aan de bak om hem binnen te halen."

Lees ook'RB Leipzig wil niet meewerken aan terugkeer Brobbey naar Ajax'

"Ik weet niet welke club het is", zegt Verweij. Toch vindt Valentijn Driessen, die ook aanwezig was in de podcast, dat Bergwijn een slimme keuze moet maken. "Als hij weer in aanmerking wil komen voor het Nederlands elftal, kan hij beter voor Ajax kiezen dan voor bijvoorbeeld Barcelona."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen