Van Polen klampt zich vast aan F1-titel Verstappen

17 december 2021, 14:28

PEC Zwolle laat het hoofd niet hangen in de strijd tegen degradatie. Bram van Polen is ervan overtuigd dat de Zwollenaren zich ondanks de zeer tegenvallende resultaten kunnen handhaven in de Eredivisie. Dat Max Verstappen afgelopen zondag na een zinderende ontknoping wereldkampioen in de Formule 1 werd, is voor Van Polen een bevestiging dat de handdoek nooit in de ring moet worden geworpen.

Met slechts zes punten uit zestien wedstrijden staat PEC Zwolle er belabberd voor in de Eredivisie. De club nam kortgeleden afscheid van Art Langeler en stelde Dick Schreuder aan als nieuwe trainer. "Het systeem dat de trainer probeert te spelen, krijgen we steeds beter onder de knie. Sommige jongens komen beter in hun ritme en in hun spel. Sommige jongens hebben hun eerste goal gemaakt. Dat moet houvast geven", zegt Van Polen tegen RTV Oost.

"En ik hou me ook wel een beetje vast aan Max Verstappen. Dat leek ook kansloos tot de laatste ronde, maar uiteindelijk werd hij toch nog wereldkampioen", vervolgt de aanvoerder van de hekkensluiter. Komende zaterdag neemt PEC Zwolle het op tegen FC Twente, dat er een stuk beter voor staat. Midweeks wist de club uit Enschede te stunten in de KNVB Beker door Feyenoord uit te schakelen. "Ik hoop dat het doorwerkt in hun beentjes. Maar ik denk dat ze wel genoeg tijd hebben om te herstellen."

De wedstrijd tegen Twente betekent voor Van Polen een weerzien met Ron Jans, met wie hij in Zwolle succesvol samenwerkte. "We hebben dingen meegemaakt die hier legendarisch zijn, waarmee we geschiedenis hebben geschreven. Daar heb je een band mee opgebouwd en blijft leuk om tegen hem te spelen. Ik hoop wel dat het ook na afloop nog leuk is en dat wij dan de drie punten hebben", besluit hij.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen