'Ajax kan toeslaan: Inter en Eriksen akkoord over afscheid'

17 december 2021, 07:35   Bijgewerkt: 17 december 2021, 07:48

Christian Eriksen kan op zoek gaan een club waar hij het voetballen weer op kan pakken. De Deense middenvelder is het met zijn club Internazionale eens geworden over een beëindiging van zijn huidige contract. De verwachting is dat zijn vertrek spoedig officieel bevestigd zal worden.

Dat meldde transferspecialist Fabrizio Romano vrijdagochtend. Na zijn hartstilstand tijdens het afgelopen EK, is bij Eriksen een defibrillator geplaatst. Omdat het in Italië verboden is om daarmee te voetballen, maakte hij nog geen rentree. Zijn contract loopt medio 2024 af, maar Inter en Eriksen hebben samen besloten dat het beter is om een andere club te zoeken. 

Dat is waar Ajax in beeld komt, want in Nederland is het spelen met een defibrillator wel toegestaan. Ook Daley Blind doet het. De afgelopen maanden werd Eriksen veelvuldig gelinkt aan een terugkeer bij Ajax, maar de Amsterdamse club is niet de enige. Ook het Deense Odense BK, waar Eriksen de afgelopen tijd heeft getraind, zou een serieuze optie zijn voor de 29-jarige middenvelder. 

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

Manchester City - Real Madrid: Win 100 keer je inzet als Manchester City wint!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen