Premier League-coach luidt noodklok: "Schrap deze speelronde"

16 december 2021, 12:43

Als het aan Brentford-trainer Thomas Frank ligt, wordt er dit weekend niet gevoetbald in de Premier League. De coach acht het schrappen van de komende twee speelschema's noodzakelijk gezien de coronaproblemen bij verschillende club. Ook zijn eigen Brentford heeft er last van. 

Zo werd afgelopen dinsdag het Premier League-duel tussen Brentford en Manchester United al afgelast. Dit omdat er bij Brentford liefst dertien spelers en stafleden zijn besmet met het coronavirus. Daarmee zijn in een week tijd liefst drie wedstrijden afgelast om die reden. Eerder konden Burnley - Watford en Brighton - Tottenham niet doorgaan door corona-uitbraken bij de uitclubs.

"De coronagevallen gaan door het dak bij alle Premier League-clubs", begon Frank donderdag tijdens zijn persconferentie, geciteerd door de BBC. "Als we deze speelronde en de midweekse Carabao Cup-wedstrijden uitstellen, geeft dat iedereen de tijd om de trainingscomplexen coronavrij te krijgen en de golf te doorbreken."

Vooralsnog is er nog geen gehoor gegeven aan de oproep en lijkt Brentford gewoon in actie te moeten gaan komen. In dat geval gaat de nummer twaalf van de Premier League zaterdag op bezoek bij Southampton en wacht de woensdag daarop de kwartfinale van de League Cup, thuis tegen Chelsea. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen