'Zestal Premier League-clubs heeft Senesi op de radar'

16 december 2021, 08:46   Bijgewerkt: 16 december 2021, 09:04

Marcos Senesi wordt nadrukkelijk gevolgd door clubs uit de Premier League. Zes Engelse clubs stuurden de afgelopen maanden scouts naar Nederland om de verdediger van Feyenoord aan het werk te zien. Dat schreef althans de Engelse journalist Graeme Bailey.

Volgens hem zou het gaan om West Ham United, Manchester United, Tottenham Hotspur, Aston Villa, Leeds United en Newcastle United. Van hen wordt West Ham het meest nadrukkelijk genoemd. De club was naar verluidt al op zoek naar versterkingen achterin, waarna ook nog eens Kurt Zouma (terugverwacht na de winterstop) en Angelo Ogbonna (einde seizoen) zijn weggevallen. 

Daarbij is er echter ook buitenlandse concurrentie. Zo staat Senesi in Italië al geruime tijd op de radar van Napoli en is daar onlangs ook interesse van AS Roma bijgekomen. Bailey schreef daarbij dat eerder zelfs FC Barcelona een poging zou hebben gewaagd bij Feyenoord. 

Lees ook: 'Senesi in beeld bij AS Roma als goedkoper alternatief Botman'

Feyenoord zelf probeert al geruime tijd het contract van Senesi te verlengen, maar vooralsnog zonder succes. Dat zou kunnen betekenen dat de club hem binnenkort zal moeten verkopen om nog iets aan hem te verdienen. Medio 2023 loopt zijn huidige contract af. Transfermarkt schat de marktwaarde van de Argentijn in op achttien miljoen euro. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen