Slot voert wijzigingen door voor bekerduel met Twente

15 december 2021, 17:04   Bijgewerkt: 15 december 2021, 20:10

Feyenoord opent het seizoen in de KNVB Beker woensdagavond in een sterke opstelling tegen FC Twente. Arne Slot laat zien het bezoekje aan Enschede serieus te nemen en heeft drie wijzigingen in petto. Marcus Pedersen, Jens Toornstra en Bryan Linssen nemen plaats op de bank.

Aan de zijde van de Rotterdammers staat aanvoerder Justin Bijlow onder de lat. In de achterhoede wordt hij bijgestaan door Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Marcos Senesi en Tyrell Malacia. Op het middenveld begint Slot met de bekende namens Fredrik Aursnes, Orkun Kökcü en Guus Til. In de voorhoede zijn ook wat nieuwe gezichten.

Zo mogen Alireza Jahanbakhsh en Cyriel Dessers zich weer eens vanaf het beginsignaal laten zien. Luis Sinisterra heeft ook een basisplaats in De Grolsch Veste. Toornstra en Linssen zitten dus op de bank en dat geldt ook voor Reiss Nelson. De huurling van Arsenal hoopte ook op een basisplek, maar moet hopen op een invalbeurt tegen Twente.

Opstelling FC Twente: Lars Unnerstall; Giovanni Troupée, Mees Hilgers, Robin Pröpper, Jayden Oosterwolde; Ramiz Zerrouki, Michal Sadílek, Michel Vlap; Daan Rots, Ricky van Wolfswinkel, Virgil Misidjan.

Opstelling Feyenoord: Justin Bijlow; Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, Marcos Senesi, Tyrell Malacia; Fredrik Aursnes, Orkun Kökcü, Guus Til; Alireza Jahanbakhsh, Cyriel Dessers, Luis Sinisterra.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen