Jesus onder indruk van Ajax: "Negen treffers tegen onze rivaal"

Jesus onder indruk van Ajax: "Negen treffers tegen onze rivaal"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

15 december 2021 – Jorge Jesus kijkt uit naar de ontmoetingen tussen zijn Benfica en Ajax. In de achtste finales van de Champions League spelen de Portugezen tegen de Amsterdammers. Jesus weet dat er twee lastige wedstrijden op de planning staan, maar ziet ook kansen.

"We kennen Ajax omdat ze al tegen onze rivaal Sporting CP hebben gespeeld", aldus de trainer van Benfica in gesprek met PortuGOAL. "Ze hebben negen doelpunten gemaakt en dat laat zien dat ze aanvallend erg sterk zijn. Het is in ieder geval goed voor mij en Benfica dat we bij de laatste zestien zitten. Wij accepteren deze loting en zijn klaar om te spelen."

Eerder reageerde Ajax-trainer Erik ten Hag ook al op de loting. "We kennen ze natuurlijk goed van twee jaar geleden. Dat lag toen heel dicht bij elkaar. Ik kijk met een goed gevoel terug op die ontmoetingen. Het was uit een echte vechtwedstrijd, die we dankzij een goal van Dusan Tadic naar ons toe trokken", vertelde de oefenmeester via de clubkanalen.

Benfica en Ajax treffen elkaar op woensdag 23 februari en dinsdag 15 maart. De Portugese topclub speelde in de groepsfase tegen Bayern München, FC Barcelona en Dinamo Kiev. In die groep eindgde Benfica op de tweede plek. Daarvoor moest de club al aan de bak in de derde voorronde en play-offs. Daarin werd afgerekend met Spartak Moskou en PSV.

Reacties

gerelateerd