Feyenoord-target Hilgers: "Bewijs dat je goed bezig bent"

15 december 2021, 13:50   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Mees Hilgers doet het dit seizoen uitstekend bij FC Twente. Dat is ook in Rotterdam opgevallen, aangezien de centrale verdediger op de radar staat bij Feyenoord. Woensdagavond neemt hij het met de Tukkers tegen de topclub op in de strijd om de KNVB Beker.

"Het is mooi als zo'n grote club interesse heeft. Dat is toch een bewijs dat je goed bezig bent. Het is allemaal nog ver weg en ik zit ook goed bij FC Twente, waar ik nog een lang contract heb", aldus Hilgers, die dit seizoen de grote revelatie is in Enschede. Waar hij vorig seizoen drie keer mocht invallen, is hij nu basisspeler. De voetballer heeft zijn kans gegrepen door de blessures van concurrenten Kik Pierie en Julio Pleguezuelo.

"Ik speel bijna alles en het gaat goed. Voor het seizoen had ik dit eerlijk gezegd niet verwacht. Ik wist wel dat ik de kans zou pakken als ik die zou krijgen. Dat heb ik ook gedaan. Ik vind het geweldig dat ik zoveel minuten maak. Het is een droom die uitkomt. Ik voel me op mijn gemak in het veld", vertelt de verdediger in De Telegraaf. Hij is blij met Ron Jans, die niet bang is om talenten voor de leeuwen te gooien. "Deze trainer en de hele technische staf hebben oog voor de jeugd."

Niet alleen bij Feyenoord staat de FC Twente-verdedigers overigens op de radar. Ook Indonesië hengelt naar zijn diensten, aangezien zijn moeder daar haar roots heeft liggen. "Het is nog even afwachten wat ik ermee ga doen. We gaan nog niet te snel keuzes maken. Er is wel belangstelling geweest. Ik heb een brief gehad. We zoeken uit hoe en wat. Ik ben nog jong. Ik heb wel een band met het land. Ik ben er al vier keer geweest en heb ook familie daar. Maar of ik wil gaan voetballen voor Indonesië is een beslissing die ik pas in de toekomst zal nemen."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen