Remontada Spakenburg niet beloond na spektakel bij Telstar

14 december 2021, 23:41

Telstar heeft ternauwernood de achtste finale van het TOTO KNVB Bekertoernooi bereikt. De ploeg uit Velsen-Zuid had het in eigen huis bijzonder lastig tegen de amateurs van Spakenburg, maar trokken uiteindelijk aan het langste eind. De ploeg van Andries Jonker boekte een sensationele 5-3 overwinning.

Het werd een bekeravond om niet snel te vergeten. Excelsior Maassluis knikkerde de rijke en ambitieuze profs van FC Emmen uit het bekertoernooi, terwijl Keuken Kampioen Divisie-middenmoter [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/394700/tweede-stunt-van-de-avond-haye-schakelt-fc-utrecht-uit/,_blank,NAC Breda] te sterk was voor FC Utrecht. Spakenburg kon dat goede voorbeeld echter niet volgen. De nummer twaalf van de Tweede Divisionist ging in de verlenging onderuit.

Telstar kwam na 25 minuten spelen op voorsprong dankzij een intikker van Yassine Zakir. Hoewel uitgerekend voormalig Telstar-speler Floris van der Linden Spakenburg ruim tien minuten later op gelijke hoogte bracht, leek er geen vuiltje aan de lucht. Gyliano van Velzen en Delvechio Blackson brachten de marge van de thuisploeg namelijk op twee treffers.

Het bracht Spakenburg echter niet van de wijs. Dankzij opnieuw Van der Linden en Lowie van Zundert knokten de topamateurs zich namelijk weer terug in de wedstrijd. Het zorgde voor een verlenging in Velsen-Zuid, waarin de thuisploeg uiteindelijk aan het langste eind trok. Een rake kopbal van Jip Molenaar in de 97ste minuut bezorgde Telstar de zwaarbevochten 4-3 voorsprong, waarna Rashaan Fernandes in absolute extremis nog voor de 5-3 zorgde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen