Janssen na blamage: "Het is onbegrijpelijk wat hier gebeurd is"

14 december 2021, 23:08

Willem Janssen baalt van de nederlaag die zijn ploeg om de oren kreeg. De aanvoerder van FC Utrecht zag NAC Breda in de tweede helft drie kansen krijgen en ze allemaal afmaken. Het zorgt voor wanhoop bij de verdediger, kort na het laatste fluitsignaal.

"Het is onbegrijpelijk wat hier vanavond gebeurd is", verzucht hij voor de microfoon van ESPN. "De eerste helft is er niks aan de hand en sta je met 1-0 voor. Je hebt niks te duchten. Dan hebben ze in de tweede helft drie schoten op goal en drie doelpunten. Wij kunnen vlak voor de 2-1 iemand alleen voor de keeper zetten, maar dat doen we niet. In de omschakeling maken zij dan de goal. Het is onvoorstelbaar."

De beste man in de tweede helft was Thom Haye, die twee keer scoorde en de assist gaf bij de winnende goal in blessuretijd. Janssen zag de middenvelder op fenomenale wijze een vrije trap tegen de touwen schieten. "Dat Thom Haye die bal dan in de kruising schiet, hoort ook bij deze avond", aldus de verdediger, die dit seizoen steeds vaker genoegen moet nemen met een plek op de reservebank. Dat terwijl hij de afgelopen jaren onomstreden was bij de Domstedelingen.

Hans Kraay junior confronteerde hem daarmee: "Je gaat toch geen bijrol spelen? Dat kun jij toch niet?", aldus de verslaggever, die de interviews deed na de wedstrijd. Janssen wilde er niet op ingaan. "We gaan het wel zien, Hans. Het komt goed.", besluit Janssen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen