De Graaf reageert opnieuw op verwijderde tumor

14 december 2021, 21:54

Edwin de Graaf heeft van de supporters van NAC Breda een openlijke steunbetuiging gekregen. De 41-jarige coach ging deze week onder het mes nadat er een tumor bij hem was gevonden, die gelukkig op tijd kon worden verwijderd. 

De supporters van de Bredanaars lieten een spandoek plaatsen in het stadion, voorafgaand aan de bekerwedstrijd tussen NAC en FC Utrecht. Voor de camera van ESPN had hij goed nieuws voor de supporters. "Ze hebben zo goed als alles weggehaald. Er is nog wel een nabehandeling nodig. Daarvan hoop ik snel meer te horen."

Lees ook: NAC-trainer De Graaf geopereerd aan tumor: "Gelukkig vroeg bij"

De Graaf gaf aan dat er geen chemotherapie nodig is. Toch moet hij nog wel terug naar het ziekenhuis voor behandelingen. "Daar hoor ik volgende week meer over. Dit is het enige wat ik nu weet. Voor nu voel ik me hartstikke goed, ik ben helemaal niet ziek en voel me topfit. Het is zo gek dat er meer aan de hand is dan je zelf voelt."

De Graaf gaat ervan uit dat hij volledig herstelt. De coach begon dramatisch aan het seizoen in Breda en stond zelfs in de kelder van de Keuken Kampioen Divisie, maar is na een sterke reeks opgeklommen naar plek negen op de ranglijst.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen