Stunt: amateurs knikkeren Emmen uit bekertoernooi

14 december 2021, 21:52   Bijgewerkt: 14 december 2021, 23:44

Een enorme stunt in de KNVB Beker. FC Emmen is uitgeschakeld door de amateurs van Excelsior Maassluis. De ploeg van Dick Lukkien verloor door een doelpunt van Bram Wennekers in de slotfase. Daardoor ligt de nummer drie van de Keuken Kampioen Divisie uit het toernooi.

FC Emmen begon goed aan het duel, waarbij vleugelverdediger Lorenzo Burnet de gevaarlijkste man was. Hij mocht naar hartenlust aanvallen en kreeg in minuut 23 de grootste kans tot dusver. Jean-Paul van Leeuwen, de keeper van de amateurvereniging, kon zich echter onderscheiden met een goede redding. Voor rust leek de doelman kansloos bij een inzet van Lucas Bernadou, maar de bal ging voor de ploeg uit Drenthe langs de verkeerde kant van de paal.

Dat trainer Dick Lukkien niet tevreden was met het eerste bedrijf liet hij duidelijk merken met drie wissels in de rust. Jeredy Hilterman was één van de spelers die binnen de lijnen kwam. Hij kreeg meerdere kansen, maar wist geen enkele keer te scoren. De bezoekers deden dat wel. Via Nino van den Beemt kwam de bal uit bij Bram Wennekers, die wel raad wist met de mogelijkheid. Hij werd uiteindelijk de matchwinner, aangezien de ploeg uit Drenthe er niet in slaagde om nog tot serieuze kansen te komen in de absolute slotfase.

Een ongekende stunt, aangezien de amateurs op de tiende plaats staan in de Tweede Divisie. FC Emmen staat derde in de Keuken Kampioen Divisie. Op die competitie kunnen Lukkien en zijn mannen zich de rest van het seizoen richten, aangezien het bekeravontuur op een pijnlijke manier eindigt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen