Inzaghi baalt van mislopen Ajax in CL: "Tweede loting slechter"

14 december 2021, 21:01

Inter zou het in de achtste finale van de Champions League aanvankelijk opnemen tegen Ajax, maar vanwege een grove fout tijdens de loting moest er een nieuwe tegenstander worden bepaald. In de hernieuwde poging werd de Italiaans landskampioen gekoppeld aan Liverpool. Het leidde tot frustraties bij coach Simone Inzaghi.

"Het zat ons tijdens de eerste loting al niet mee", verzuchtte de coach bij Striscia la Notizia. "Maar de tweede loting was nog een stuk slechter. Maar dat is een zorg voor later. We gaan ons pas in februari bezighouden met de wedstrijd tegen Liverpool. Ajax en Liverpool eindigden allebei op de eerste plaats in hun poulefase en maakten daarin veel indruk.

Ajax werd in de eerste loting aan Inter gekoppeld, maar zal blij zijn dat er opnieuw moest worden geloot. Daaruit werd namelijk duidelijk dat de Amsterdammers het op gaan nemen tegen het Portugese Benfica. Die ploeg was in de play-offs voor de Champions League nog te sterk voor PSV en troefde in de poulefase FC Barcelona af in strijd om overwintering.

Inter besloot geen protest in te dienen tegen de nieuwe loting. Real Madrid deed dat wel, maar kreeg nul op het rekest. De Madrilenen zouden aanvankelijk Benfica tegenkomen in de achtste finale, maar werden nu gekoppeld aan Paris Saint-Germain.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen