'Raiola om tafel met Juventus: Wijndal kan toptransfer maken'

14 december 2021, 16:43

Juventus hoopt zich binnenkort te versterken met een nieuwe linksback en kijkt daarvoor rond in de Eredivisie. Owen Wijndal staat volgens Sportmediaset op de verlanglijst van de topclub en de kans is groot dat Juventus een bod gaat uitbrengen op de aanvoerder van AZ. Wijndal is namelijk een van de twee kandidaten.

Juve ging onlangs om tafel met Mino Raiola, de zaakwaarnemer van de linksachter. Wijndal wordt door de recordkampioen gezien als interessante speler die die met zijn 22 jaar nog lang niet aan zijn plafond zit. Dat geldt eveneens voor Riccardo Calafiori, de jonge linksback van AS Roma. Ook Calafiori is kandidaat om de nieuwe linksback te worden van Juve.

Wijndal kan bij Juventus gaan samenspelen met Matthijs de Ligt, met wie hij al samenspeelde bij het Nederlands elftal. Daar zijn beide spelers momenteel geen basisspeler. Afgelopen weekend was Luca Pellegrini de linksback van Juventus, dat met 1-1 gelijkspeelde tegen Venezia. Hij concurreert dit seizoen met de dertigjarige Braziliaan Alex Sandro.

Wijndal begon met een blessure aan het seizoen, maar ontpopt zich de laatste weken weer tot sterkhouder van AZ. Na het vertrek van diverse sterspelers is Wijndal dit seizoen aanvoerder van de Alkmaarders. De linkspoot bereidde dit seizoen al vijf goals voor in de Eredivisie.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen