'Feyenoord: miljoenenbod Antonucci, twee aanwinsten genoemd'

14 december 2021, 13:25   Bijgewerkt: 14 december 2021, 13:30

Feyenoord kan in de winterstop mogelijk middenvelder Francesco Antonucci slijten. De 22-jarige voetballer staat namelijk in de belangstelling van het Franse Troyes, dat afgelopen zomer ook al interesse had. Destijds mocht hij niet vertrekken, maar ditmaal staat men in De Kuip wel open voor een transfer.

Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde L'Équipe althans. Troyes, dat onderdeel is van de vermogende City Group, hoopt Antonucci nog steeds binnen te halen. Er zou een bod van zo'n twee miljoen euro worden voorbereid om het tot in 2024 lopende contract af te kopen. Feyenoord betaalde net iets meer dan twee miljoen voor de middenvelder, die eerder gestald werd bij FC Volendam.

In de nieuwe speelwijze van hoofdtrainer Arne Slot past Antonucci minder goed dan op voorhand werd gedacht: de oefenmeester van Feyenoord wil veel beweging en loopvermogen op zijn middenveld. Antonucci past niet in dat plaatje en mogelijk biedt dat uitkomst voor het geïnteresseerde Troyes. 

Lees ook'Feyenoord neemt in winter afscheid van zes spelers' 

Martínez en Bradaric naar Feyenoord?

Niet alleen worden er vertrekkers genoemd bij Feyenoord, ook zijn er met de transferwindow in het vooruitzicht potentiële versterkingen genoemd. Daarbij gaat het overigens wel om geruchten die met een korreltje zout genomen moet worden. Vanuit Radio Deportiva in Rosario wordt gemeld dat Feyenoord interesse heeft in spits Luca Martínez (20). Met de komst van de nieuwe algemeen directeur Dennis te Kloese wordt er mogelijk meer in Zuid-Amerika gescout en de club zou uitgekomen zijn bij Martinez, die ook bij andere clubs genoemd wordt.

Volgens het Algemeen Dagblad mag Lille OSC-verdediger Domagoj Bradaric (22) in de winterstop op huurbasis vertrekken bij de Franse club. Bij de geregend landskampioen kwam hij tot slechts zes optredens dit seizoen, waardoor een vertrek bespreekbaar is. Hij wordt door de ochtendkrant neergezet als een 'betaalbare linksbenige verdediger', die momenteel achter Marcos Senesi nog wordt gezocht. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen