Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Zahavi-gerucht onjuist: PSV rekent op rentree in januari

Zahavi-gerucht onjuist: PSV rekent op rentree in januari

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

14 december 2021 – PSV weet niets van het voornemen van Eran Zahavi (34) af om te vertrekken uit Nederland. De spits van de Eindhovenaren werd deze week voor de tweede maal slachtoffer van een woninginbraak. Anders dan de eerste keer, was er ditmaal niemand aanwezig in het huis van de aanvaller.

"Wij hebben het ook gelezen, maar bij PSV is er verder niets over bekend", liet algemeen directeur Toon Gerbrands tegenover De Telegraaf weten over het gerucht dat Zahavi zou willen vertrekken uit Nederland vanwege het tweede indicent. Dat bericht kwam vanuit het Israëlische medium Ynet, maar in het Philips Stadion is die wens in elk geval nog niet bekend.

De spits en zijn vrouw Shay waren naar verluidt 'compleet geschrokken' dat er opnieuw een inbraak heeft plaatsgevonden in hun woning in Amsterdam en vragen zich af wat er zou zijn gebeurd als zij op dit moment niet in Dubai zouden verblijven. Daar revalideert Zahavi van een knieblessure die hij tijdens de interlandperiode opliep.

Lees ook: 'Zahavi overweegt na tweede inbraak Nederland te verlaten'

Na de vorige traumatische ervaring, waarbij de vrouw en kinderen van Zahavi wel thuis waren en onderdeel werden van een gijzeling, besloot het echtpaar wel in Nederland te blijven. Destijds zagen ze geen enkele reden om te vluchten en volgens het Eindhovens Dagblad rekent PSV ook ditmaal gewoon po Zahavi.
'De verwachting is momenteel dat de spits in de loop van januari weer aansluit bij de Eindhovenaren', schrijft het medium over zijn blessure én de gevolgen van de inbraak in huize Zahavi. 'Zijn contract loopt in juli af maar bij PSV heeft niemand iets vernomen over een aftocht van de nummer zeven, die eerder dit jaar ook al met een woningoverval werd geconfronteerd.' Het ED schrijft dat de berichten van een vertrek nergens 'op gebaseerd en niet geverifieerd' zijn.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd