Opsteker voor Ajax: Inter mist sterspeler in achtste finale

13 december 2021, 12:54

Inter moet het in de achtste finale van de Champions League sowieso één wedstrijd stellen zonder sterspeler Nicolò Barella. De Italiaanse middenvelder kreeg in de laatste poulewedstrijd tegen Real Madrid een onnodige rode kaart en mist daardoor de eerste clash met Ajax, dat in de loting aan de Italiaanse landskampioen werd gekoppeld.

Inter was in de laatste poulewedstrijd al verzekerd van overwintering in de Champions League, maar wist zich niet te beheersen. De middenvelder kreeg na een opstootje rood en moet daardoor minstens één wedstrijd brommen. De kans is overigens groot dat het niet bij die ene wedstrijd blijft. De tuchtcommissie doet in januari uitspraak over de straf van de middenvelder.

Barella is een van de bepalende krachten bij Inter, dat momenteel aan kop gaat in de Serie A. De middenvelder stond in alle zes de Champions League-duels aan de aftrap en miste in de competitie slechts één wedstrijd. In zestien optredens was de middenvelder eenmaal trefzeker en bereidde hij liefst acht treffers voor. Daarmee is hij de assistkoning van Italië.

Inter betaalde in de zomer van 2020 liefst 32,5 miljoen euro voor de middenvelder, die werd overgenomen van Cagliari. Het seizoen daarvoor werd hij al op huurbasis gestrikt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen