Aangeboden door

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

Analisten eensgezind: het is tijd voor een keeperswissel bij PSV

Analisten eensgezind: het is tijd voor een keeperswissel bij PSV

Stort 20 euro bij Jacks.nl en ontvang 5 gratis WK weddenschappen t.w.v. €10!
Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

13 december 2021 – Het is tijd voor een keeperswissel bij PSV, vinden de analisten aan tafel bij NOS Studio Voetbal. Joël Drommel ging zondag tegen NEC (1-2) niet voor de eerste keer dit seizoen niet vrijuit bij een tegendoelpunt. Vroeg in de wedstrijd stompte de 25-jarige doelman een vrije trap van Lasse Schöne voor de voeten van Magnus Mattsson, die vervolgens de 1-0 op het scorebord zette.

"Dit kan natuurlijk niet. Als je dit soort fouten blijft maken, kan je een keeper niet blijven opstellen. Dan wordt PSV geen kampioen. Het is nu tijd om te wisselen. Nu is een perfect moment voor Yvon Mvogo", aldus Rafael van der Vaart. Daar sluit Theo Janssen zich bij aan. "Ik schrik ervan. Hij laat alles los en is niet de jongen die we kennen van FC Twente. Misschien wordt de druk hem teveel. Dit had ik niet verwacht. Uiteindelijk moet hij de kans krijgen, want hij is gekocht, maar voor nu zou ik even de druk bij hem weghalen."

Drommel lijkt serieus te moeten vrezen voor zijn plek onder de lat. "Voor de korte termijn is Mvogo de beste optie", sluit Arno Vermeulen zich aan bij de oud-voetballers. "Drommel is onherkenbaar. Ik vond hem heel talentvol. Met Bijlow en Drommel hadden we eigenlijk twee talentvolle keepers. Bijlow heeft het wel goed gedaan, hij niet. Bij het Nederlands elftal ging hij ook snel naar de tribune. Hij voelde dat er geen vertrouwen in hem was."

PSV nam Drommel afgelopen zomer voor naar verluidt 3,5 miljoen euro over van FC Twente. In de voorbereiding won de doelman de concurrentiestrijd met Mvogo, die voor het tweede opeenvolgende seizoen wordt gehuurd van RB Leipzig. Vorig seizoen was Mvogo nog de eerste keeper bij de Eindhovenaren.

Op naar de kwartfinale: zet één euro op Nederland en win zaterdag €50,00!

Tegen Senegal en Qatar konden honderden Nederlanders al vijftig euro bijschrijven, maar ook tegen de USA kan het weer. Jacks pakt wederom uit met een leuke actie voor nieuwe spelers. Zet je één euro op Nederland dan win je vijftig euro bij winst!

Lees meer ...

Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 18+

STORT €20 EN ONTVANG
5 FREE WK BETS VAN €10! Meld je aan

Reacties

gerelateerd