Triest: PSV-spits Zahavi weer slachtoffer van woninginbraak

12 december 2021, 23:15

Zeer treurig nieuws: PSV-spits Eran Zahavi is zondag wederom slachtoffer geworden van een woninginbraak. Eerder werd het gezin al gewelddadig overvallen in het huis in Amsterdam, waarbij zijn vrouw en kinderen zelfs even gegijzeld werden. Ditmaal was er niemand thuis ten tijde van de inbraak.

Dat schrijven AT5 en RTL Boulevard althans. 'De politie is op zoek naar twee verdachten. Eén van hen droeg een grijs trainingspak met een zwarte capuchon. De ander had een donkere broek en een lichte gekleurde jas aan. Ook hadden zij twee trolleys bij zich', staat er te lezen in de burgernetoproep van de politie Noord-Holland. Daarbij wordt niet specifiek vermeld dat het gaat om Zahavi, maar dat meldden de andere media wel.

RTL Boulevard zou van de politie namelijk te horen hebben gekregen dat het om dezelfde woning zou gaan als eerder het geval was – van Zahavi dus. "We zijn volop bezig met het onderzoek. We nemen dit heel serieus en hopen de verdachten snel te kunnen achterhalen", laat een woordvoerder van de Amsterdamse politie weten tegenover het medium over de inbraak.

Lees ook: Zahavi en vrouw reageren op de gewapende overval

Hoewel er de vorige keer ook een compositietekening gedeeld werd door de politie, is er voor zo ver bekend momenteel nog niemand opgepakt voor de eerdere inbraak en gijzeling. Destijds werden ze vastgebonden en bedreigd met een vuurwapen. 

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen