Lang laat zich weer zien bij winnend Club Brugge

Lang laat zich weer zien bij winnend Club Brugge

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 december 2021 – Noa Lang (22) heeft met Club Brugge een probleemloze overwinning geboekt op Zulte Waregem zondagavond. De Nederlandse buitenspeler bepaalde met zijn doelpunt een kwartier voor tijd de eindstand op 3-0. Ruud Vormer was als invaller ook een paar keer dichtbij een treffer, maar kwam niet op het scoreformulier.

De voormalig middenvelder van Feyenoord kwam halverwege binnen de lijnen en maakte een uitstekende indruk in zijn invalbeurt. Met Vormer binnen de lijnen zat er meer voetbal in Club Brugge, ondanks dat het na dertien minuten al 1-0 werd dankzij Charles De Ketelaere. Met Vormer op het veld werd het vrij snel na de thee al 2-0 voor de nummer twee van België.

Een kwartier voor tijd werd Lang, ook een van de uitblinkers bij de Blauw-Zwarten, in staat gesteld door De Ketelaere om het derde doelpunt te maken namens Club Brugge. Zowel Lang als Vormer waren in het slot nog dichtbij een vierde, maar alleen aan de andere kant ging de bal nog over de doellijn. De potentieel eretreffer van Zinho Gano werd echter afgekeurd vanwege buitenspel.

Lees ookNainggolan kan Lang 'niet uitstaan': "Voetjes op de grond houden"

Voor Bas Dost was het een beduidend minder leuke avond, want de Nederlandse spits bleef tot in blessuretijd op de bank. Toen mocht hij nog een paar minuten meedoen in blessuretijd op de plek van Hans Vanaken, maar kon zijn stempel niet meer drukken zoals Lang en Vormer dat wel deden.

Reacties

gerelateerd