Ajax volgt United-keeper Henderson niet, Onana heeft teleurgesteld

12 december 2021, 21:11   Bijgewerkt: 12 december 2021, 21:19

Ajax heeft géén interesse in Manchester United-keeper Dean Henderson. De stand-in van The Red Devils werd afgelopen week concreet gelinkt aan Amsterdam, waar men de goalie zou willen hebben mocht Andre Onana in de winterstop al vertrekken. Die geruchten kunnen echter naar het rijk der fabelen worden verwezen.

Edwin van der Sar werd tijdens de uitzending van Rondo namelijk gevraagd naar de status van het gerucht, dat in Engeland via The Times en The Telegraph naar buiten kwam. Het was onjuist, bevestigde Van de Sar, die aangaf dat er zelfs bureaus worden ingehuurd die spelers via social media linken aan diverse clubs. Zoiets zou in dit geval aan de hand kunnen zijn geweest. 

Henderson is niet de enige speler die aan Ajax wordt gelinkt, dus Van der Sar wilde er niet te diep op ingaan, maar maakte wel duidelijk dat dit gerucht niet serieus speelt in de Johan Cruijff Arena. De Engelse doelman speelt momenteel de tweede viool speelt achter David De Gea in het doel van de Premier League-grootmacht. 

Lees ook'Ajax wil Henderson bij exit Onana

Onana heeft teleurgesteld

Verder werd de algemeen directeur van Ajax ook gevraagd naar de situatie van Onana. "Het is triest hoe het gelopen is. We hebben er geen schuld aan dat hij zijn contract uiteindelijk niet gaat verlengen. Dat doet mij persoonlijk pijn, maar de club ook", zei Van der Sar, die openlijk een goede relatie onderhield met de Kameroener. 

"Ja, ik ben wel teleurgesteld. We hebben hem gesteund met de arbitragezaak, dan verwacht je ook wat terug. Dat is lastig." Mede daardoor werd de relatie tussen beide doelverdedigers wel iets moeilijker de laatste maanden. "Hij was ook vijf maanden in Spanje, dan wordt de band wel anders. Al is Andre wel een fantastische gozer."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen