Ontslag Van den Brom helpt Genk nog niet; forse tik voor PSV-beul

12 december 2021, 20:26

Het ontslag van trainer John van den Brom bij Racing Genk heeft bij de Belgische club nog niet geresulteerd in betere resultaten. Zondag ging de nummer twee van vorig seizoen onderuit bij KAA Gent: 1-0.

Kort voor het verstrijken van het eerste half uur nam de thuisploeg de leiding. Een rake inzet van Julian De Sart zou uiteindelijk meteen de eindstand betekenen in de Ghelamco Arena. Daardoor vervolgt Genk haar dramatische reeks, een die Van den Brom dus moest bekopen met zijn baan. Genk is in de Pro League afgezakt tot de elfde positie en wacht nu al vijf wedstrijden op een competitiezege. Donderdag ging de ploeg ook nog eens onderuit in de Europa League: thuis werd met 0-1 verloren van Rapid Wien.

Afstraffing voor PSV-beul Real Sociedad

Real Sociedad heeft de midweekse Europa League-overwinning op PSV in eigen land niet bepaald een goed vervolg kunnen geven. Op bezoek bij Real Betis ging de ploeg van trainer Imanol Alguacil hard onderuit: 4-0. Bij het starten van de tweede helft, leek er nog niet zo veel aan de hand voor de bezoekers, die door een treffer van Alexandre Moreno Lopera tegen een 1-0 achterstand aankeken. Na de thee ging het echter volledig mis en zorgden goals van Juanmi, Nabil Fekir en opnieuw Lopera ervoor dat Sociedad met een forse nederlaag naar huis werd gestuurd. Sociedad zakt daardoor naar de vijfde positie in La Liga. Betis klimt juist: de groen-witten staan nu derde.

Napoli profiteert niet van puntenverlies AC Milan en laat koppositie liggen

Napoli kon bij winst op Empoli weer aan kop komen in de Serie A. Dries Mertens en consorten werden in het eigen Stadio Diego Armando Maradona echter lelijk verrast. Een treffer van voormalig AC Milan-spits Patrick Cutrone - twintig minuten voor tijd - zorgde voor een verrassende stunt. Napoli moet nu vrezen dat Internazionale niet uitloopt. De landskampioen van Italië heeft al een puntje meer en loopt bij winst op Cagliari vanavond (20.45 uur) uit naar vier. Inter kan dan meteen de koppositie overnemen van stadsgenoot Milan.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen