Reserves overtuigen niet genoeg: Slot kiest voor vaste namen

12 december 2021, 13:22

Feyenoord neemt het vanmiddag op tegen FC Groningen zonder grote verrassingen in de ploeg. Waar Arne Slot tegen Maccabi Haifa zijn tweede keuze opstelde, kiest hij nu voor de gebruikelijke elf. De enige die blijft staan is Justin Bijlow, die de afgelopen weken ontbrak door een positieve coronatest.

Orkun Kökcü en Gernot Trauner waren twijfelgevallen voor deze wedstrijd, maar beide spelers zijn op tijd fit en mogen dus in de basis starten, tegen de Groningers. De Turkse international vormt het middenvelder met Guus Til en Fredrik Aursnes, die zich knap in de basis heeft geknokt. Dat hij mag spelen, betekent dat Jens Toornstra weer hangend aan de rechterkant speelt. Daardoor zit Alireza Jahanbakhsh op de bank.

Tegen Maccabi Haifa liet Cyriel Dessers zien dat hij niet alleen als supersub, maar ook als basisspeler kon scoren. Desondanks moet hij nu weer genoegen nemen met een plek op de bank. Dat is ook niet heel vreemd, aangezien zijn concullega Bryan Linssen topscorer van de competitie is met tien doelpunten. Dessers zal zich dus mogelijk weer moeten laten zien als invaller, al zullen zijn ploeggenoten hopen dat de Belg niet nodig is om de overwinning binnen te slepen.

Wint de ploeg van Slot, dan staat Feyenoord sowieso voor even eerste. Ajax, dat één punt meer heeft dan de Rotterdammers, komt namelijk om 16.45 pas in actie. Erik ten Hag en zijn manschappen nemen het dan op tegen AZ, terwijl nummer drie PSV vanavond om 20.00 uur speelt tegen NEC.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen