Vriends roept Sparta-bestuur op: "Gaat ons opbreken"

Vriends roept Sparta-bestuur op: "Gaat ons opbreken"

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

12 december 2021 – Het was een roerige week voor Sparta Rotterdam, waar Henk van Stee vertrok na onenigheid met directeur Manfred Laros. Het betekent dat de club nu tijdelijk zonder technisch directeur zit. Dat moet, volgens captain Bart Vriends, niet te lang duren. Hij ziet dat er versterkingen nodig zijn in de winter.

Sparta speelde zaterdag gelijk tegen sc Heerenveen. Geen slecht resultaat in een uitwedstrijd, maar door de overwinning van Fortuna Sittard is de ploeg wel gezakt naar de zeventiende plaats op de ranglijst. "Ik hoop dat ze achter de schermen al het zand opzijschuiven en aan de bak gaan", aldus de verdediger bij ESPN. "We hebben iemand nodig die probeert de selectie te versterken, dat zou wel welkom zijn. We hebben een beetje extra kwaliteit nodig."

ESPN-verslaggever Pascal Kamperman noemt het 'pure noodzaak' dat er spelers gaan komen. Vriends kan zich wel in die woorden vinden. "We hebben het gewoon moeilijk dit seizoen. We zakken nauwelijks door de ondergrens. Vandaag staan we als team ook als een huis, maar het gebrek aan doelpunten gaan ons op een gegeven moment opbreken."

Toekomst Henk Fraser
Na het vertrek van Van Stee begon ook Henk Fraser te twijfelen over zijn toekomst, aangezien hij een uitstekende band heeft met de vertrokken bestuurder. "We hebben als spelersgroep wel uitgesproken dat we hem het liefst als trainer behouden. We zijn tevreden over de samenwerking in de afgelopen jaren. Wij vonden het als groep wel nodig om er iets over te zeggen."

Reacties

gerelateerd