Jansen kraakt tam Heerenveen: "Ik had de televisie uitgezet"

11 december 2021, 23:52

Johnny Jansen is niet te spreken over de prestatie van zijn sc Heerenveen tegen Sparta Rotterdam. De Friezen kwamen in eigen huis niet verder dan 0-0 tegen de laagvlieger en daar was de trainer niet blij mee. Hij weet ook wat zijn ploeg mist.

"Ik heb dit al vaker aangegeven", begon Jansen zijn analyse voor de camera van ESPN. "Als collectief willen we hard werken om een resultaat binnen te halen. Maar de echte dueleerders hebben we gewoon minder in ons elftal. Ik vind dat Sven van Beek dat wel heeft, maar voor de rest is dat gewoon weinig."

De oefenmeester zag zijn ploeg de laatste tijd juist beter spelen. "De afgelopen weken hebben we als collectief goed verdedigd en weinig weggegeven. Vorige week werd er nog gezegd dat we stabieler aan het worden zijn. Daarin maken we dus stappen, maar vandaag zag het er niet uit. Als supporter was, had ik vandaag de televisie uitgezet."

Heerenveen staat door de puntendeling na zestien wedstrijden met 22 punten op de negende plek. De manschappen van Jansen spelen tot de winterstop nog tegen Cambuur (uit) en Feyenoord (thuis). Eerst wacht echter de tweede ronde van de KNVB Beker. Daarin speelt Heerenveen aanstaande donderdag thuis tegen de amateurs van De Treffers.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen