Coremans beleefde zware jaren: "Dat was voor dit moment"

11 december 2021, 23:12

Na twee jaar afwezigheid maakte Tim Coremans zaterdagavond zijn rentree tussen de palen bij Sparta. De doelman werd de laatste periode gekweld door een zware blessure en de corona-uitbraak, maar vierde zijn terugkeer met een 0-0 gelijkspel tegen SC Heerenveen.

Voor vrijwel niemand werd het een gedenkwaardige wedstrijd, behalve voor Coremans. De sluitpost mocht zijn opwachting maken omdat tweede keuze Benjamin van Leer afhaakte in de warming up. "Je gaat de wedstrijd in zoals je gewend bent, gewoon op adrenaline", vertelde de keeper tegen ESPN. "Dat gaat vanzelf. De laatste twee jaar waren heel zwaar, ja. Dat kun je wel stellen. Ik heb een jaar lang binnengetraind. Dat was allemaal voor dit moment"

Hij had nog nauwelijks tijd gehad om er bij stil te staan. "Maar nu realiseer ik het me wel. Ik zou na mijn blessure in maart 2020 weer gaan spelen, maar toen brak corona uit. Toen mochten we eindelijk weer gaan trainen, maar scheurde ik mijn kruisband. Dat is wel een beetje pech, ja", glimlachte hij. "Ik moet nog wel een paar wedstrijdjes spelen om dat goed te maken."

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen