Fraser eiste gesprek en verklapt mogelijk nieuwe 'TD'

Fraser eiste gesprek en verklapt mogelijk nieuwe 'TD'

Maak deze avond spannender en leuker: zet in op een voetbalwedstrijd en krijg bij je eerste storting tot €50,00 extra als welkomstbonus bij Jacks.nl!
Speel bewust 18+, hands24x7.nl.

11 december 2021 – Henk Fraser heeft na een roerige week besloten aan te blijven als hoofdcoach van Sparta. Zijn kompaan Henk van Stee vertrok na een ruzie met algemeen directeur Manfred Laros, waardoor de Rotterdammers op zoek moeten naar een nieuwe technisch directeur.

Fraser eiste voor zijn besluit om aan te blijven als coach een gesprek met Manfred Laros en de spelersgroep. "Ze vertelden me dat ze alle keuzes van mij zouden begrijpen, maar ze wilden wel graag met me door", vertelde Fraser voor de camera van ESPN. "Het is duidelijk dat we geloven in elkaar en belangrijk dat we in deze fase achter elkaar staan."

Voor de vacante positie op Het Kasteel is inmiddels Mohammed Allach in beeld, zo bevestigde de coach in gesprek met de zender. Allach en Fraser hebben een fraaie historie samen: ze werkten tegelijk voor Vitesse, waar Fraser in 2017 met de gewonnen KNVB beker voor de eerste prijs in de clubgeschiedenis zorgde. "Die naam heb ik inderdaad ook gehoord", vertelde Fraser.

Niet alleen bestuurlijk rommelt het in Rotterdam-West, ook sportief gaat het bepaald niet voor de wind. Sparta vreest al het gehele seizoen voor degradatie.

Reacties

gerelateerd