De Ligt was bijna van Bayern München: "Was een serieuze optie"

11 december 2021, 21:36

Het heeft niet veel gescheeld of Matthijs de Ligt had momenteel niet bij Juventus gespeeld. De centrumverdediger was namelijk dichtbij een transfer naar Bayern München, maar ging uiteindelijk naar Turijn. Dat heeft zijn zaakwaarnemer Mino Raiola laten weten.

"Weten jullie eigenlijk dat we De Ligt in het verleden bijna naar Bayern hebben gebracht?", aldus de bekende belangenbehartiger in gesprek met Sport1. "Voor Matthijs waren er zeer goede gesprekken met Bayern München. Het was in het verleden een serieuze optie om daar heen te gaan. Het is erg jammer dat het uiteindelijk niet gelukt is."

De 22-jarige De Ligt maakte in de zomer van 2019 de overstap van Ajax naar Juventus. Met die transfer was destijds een torenhoog bedrag van 75 miljoen euro gemoeid. De sterke verdediger werd in het verleden ook in verband gebracht met onder meer FC Barcelona, Real Madrid, Paris Saint-Germain, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Borussia Dortmund en Atlético Madrid.

Dit seizoen gaat het bepaald nog niet soepel met De Ligt en zijn werkgever Juventus. De topclub uit Turijn speelde zaterdagavond gelijk bij Venezia (1-1) en staat zeventien wedstrijden met 28 punten op de zesde plaats. Juventus moet dus alles uit de kast halen om zich te plaatsen voor de groepsfase van de Champions League. Volgende week speelt Juve uit tegen Bologna.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen