Aubameyang disciplinair gestraft, tattoo-gerucht doet de ronde

11 december 2021, 16:04

Pierre-Emerick Aubameyang ontbreekt zaterdag bij Arsenal tegen Southampton. De aanvoerder van de Londense club is om disciplinaire redenen buiten de wedstrijdselectie gelaten.

"Het is geen makkelijke situatie en niet een waarin we onze aanvoerder willen hebben", aldus Mikel Arteta vlak voor de aftrap van de wedstrijd in het Emirates Stadium, zonder te willen zeggen waarom Aubemeyang is gestraft. Het gerucht doet de ronde dat de aanvaller een training heeft gemist omdat hij een tattoo liet zetten.

Het lijkt erop dat Aubameyang en Arteta op gespannen voet leven. De spits uit Gabon ontbrak afgelopen maandag nog in de basisopstelling voor het uitduel met Everton. Vlak voor tijd werd hij binnen de lijnen gebracht, maar pas nadat een andere aanvaller (Eddie Nketiah) was ingevallen.

Arsenal is bezig aan een mindere periode. In de laatste vier wedstrijden wedstrijden werden slechts drie punten veroverd. Belangrijke kanttekening is dat de Londense club in die reeks Liverpool, Manchester United en Everton trof.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen