Derksen fileert Kuyt en Vlaar: "Belediging voor het publiek"

11 december 2021, 09:30   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Johan Derksen is bepaald niet te spreken over het analistenduo Dirk Kuyt en Ron Vlaar. De voormalig voetballers schuiven dit seizoen regelmatig aan bij presentator Humberto Tan om de Champions League-wedstrijden te analyseren.

Kuijt en Vlaar waren deze week weer op RTL 7 te bewonderen, tot ongenoegen van Derksen. "Ron Vlaar en Dirk Kuyt, dat kan niet", begint de 72-jarige Derksen zijn relaas bij Veronica Inside. "Ik vind het een belediging voor het publiek. Kuyt, die met een heel wijs gezicht alleen maar open deuren intrapt. En Vlaar, die moet een spits uitschakelen, niet praten."

Vlaar zette eerder dit seizoen een punt achter zijn spelerscarrière. Sinds kort is de voormalig verdediger werkzaam als analist. "Hij moet een andere hobby zoeken. Dit. Kan. Niet. En dan met Humberto erbij die ook nergens van weet. Die zit er tussendoor wat te brabbelen. Dit is een parodie op een voetbaltalkshow", windt Derksen er geen doekjes om.

De analisten bespraken afgelopen woensdag rond het Champions League-duel van Bayern München en FC Barcelona (3-0) de situatie van Frenkie de Jong. "Hij voetbalt nu alsof hij vijftig kilo aardappels op zijn rug heeft", zei Vlaar. "Zijn aannames zijn altijd om het spel weer te verleggen. Ik zou zo graag zien dat hij zijn aannames naar de goal toe neemt, om in scoringspositie te komen", vertelde Kuyt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen