'Onana krijgt extra opties in Spanje, Frankrijk en Italië'

10 december 2021, 23:20

André Onana vertrekt komende zomer zo goed als zeker bij Ajax. Het is echter nog niet bekend waar de doelman uit Kameroen zijn loopbaan gaat vervolgen. Onana wordt al langere tijd gelinkt aan Internazionale, maar lijkt inmiddels meer opties te hebben.

Volgens het Spaanse medium Mundo Deportivo maakt Internazionale nog altijd een goede kans om Onana weg te plukken uit Amsterdam. Er wordt echter ook gesproken van interesse van FC Barcelona, SSC Napoli, Atlético Madrid, AS Monaco en OGC Nice. Daarnaast zouden Villarreal en Olympique Lyon ook belangstelling hebben.

Het is de vraag wat Onana zelf ziet zitten. Een stap naar Inter ligt voor de hand, omdat Samir Handanovic komende zomer al 38 wordt. De kans dat Onana alsnog bij Ajax blijft, wordt daarnaast met de dag kleiner. In de Johan Cruijff ArenA heeft men er alles aan gedaan om hem langer te binden, maar dat lijkt een onmogelijke opdracht.

Onana speelde onlangs op bezoek bij Besiktas eindelijk weer eens een wedstrijd namens Ajax. De Kameroener maakte in de Champions League zijn rentree na een lange schorsing vanwege dopinggebruik. Daarna gaf trainer Erik ten Hag weer de voorkeur aan Remko Pasveer. Onana staat sinds de zomer van 2015 onder contract bij Ajax.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen