RKC verlengt met eerste doelman: "Willen onze waardering tonen"

10 december 2021, 16:51

Etienne Vaessen heeft zijn contract bij RKC Waalwijk verlengd. De Brabanders maken vrijdag op de officiële kanalen bekend dat de doelman nu tot 2024 aan de club verbonden is.

De 26-jarige sluitpost had een aflopend contract in het Mandemakers Stadion en dus moest er snel een knoop worden doorgehakt over de toekomst van Vaessen. Keeper en club zijn het recent dus eens geworden over een contractverlenging van tweeënhalf jaar.

Algemeen directeur Frank van Mosselveld spreekt van een 'logisch besluit' om verder te gaan met Vaessen, die dit seizoen weer eerste keus is bij de Waalwijkers. "De afgelopen periode heeft Etienne stappen gezet in zijn ontwikkeling. Middels deze contractverlenging willen wij dan ook onze waardering tonen." Vaessen staat sinds 2015 onder contract bij RKC en maakte in augustus 2016 zijn debuut voor de club.

Lees ook: Vaessen over Lamprou: "Concurrentie is echt goed voor mij"

Op het moment van zijn verlenging staat de teller op 130 officiële wedstrijden in het shirt van de Geelblauwen, waarvan 37 in de Eredivisie. Daarvoor speelde hij bij de amateurs van Brabant United. Vorig seizoen verloor Vaessen zijn plek aan Kostas Lamprou, die deze zomer de overstap maakte naar PEC Zwolle.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen